ZF0001_br 600


I år firar vi 30 år i branschen och detta firar vi genom många fina erbjudanden!
 
Sommaren är kort …och mycket skall hinnas med innan den ordentligt är här med långa lata dagar… som t.ex en ordentlig golvvård efter vinterns hårda slitage!
 
Vi har ett stort utbud av olika golvvårdsprodukter till kampanjpriser – tag kontakt med våra experter för att förlänga livstiden på Era golv!
Under våren har vi haft flera fina erbjudanden på både dammsugare, skur- och polermaskiner samt den fina Gojo-tvålen – flera av dessa erbjudanden är fortfarande aktuella, så passa på!

En annan nyhet är höjdsugningsutrustning med kamera! Dammsug rör och balkar och samtidigt se vad som händer , en trådlös kamera och monitor monterade på lättviktsrören som ansluts till dammsugaren, se vidare genom att trycka här.
Städning på höjden tycks vara årets tema, fönsterputsning med ” rent vatten” på höjden, tvätta fönster utan att behöva ”skvissa” -  titta vidare genom att trycka här.

I sommartider kommer högtryckstvättarna fram - är de i ordning? Om inte, låt våra erfarna tekniker serva dem! Se även våra kampanjer på högtryckstvättar av olika storlekar!
 
Vi önskar Er en härlig start på sommaren!
 
Väl mött i vår butik eller på vår hemsida! 

 
Städmaskinshuset Sverige AB
Nobelvägen 131 
212 15 Malmö

Tel 040-293830
info@stadmaskinshuset.com


För begagnade maskiner, besök vår butik på Blocket!


http://www.blocket.se/stadmaskinshuset-sverige